KONYA / KARATAY - Halil Bahçeci İlkokulu

Mrt

Anasınıfı C şubemizin yoğurt mayalama etkinliği gerçekleştirdiler.

Halil Bahçeci İlkokulu Anasınıfı Öğrencileri 18 Mart Çanakkale Zaferi'ni anıyor

.İstiklal Marşı'mızın 10 kıtasını ezberleyen Anasınıfı öğrencimiz Emine Sena Gezer' i kutluyoruz.

Mrt

Okulumuz öğrencilerine  çömlek yapımı, ustasından uygulamalı olarak gösterildi. Çocuklar çok mutlu oldular. Öğrencilerimize bu güzel etkinlikle eğlenceli bir günü organize eden Sezen Kaya öğretmenimize teşekkür ederim.

HALİL BAHÇECİ İLKOKULU

Bakanlığımızca başlatılan "Dilimizin zenginlikleri" projesi kapsamında  kültürümüze ait hacıvat karagöz oyununu, değerli öğretmen arkadaşımız Nisanur Şahbaz okulumuzda çocuklarımızla tanıştırdı.

Mrt

Halil Bahçeci İlkokulu 2023/2024 yılı HAFIZ İHO sınavını kazanan öğrencilerimiz okulumuzda yapılan törenle ödüllerini aldılar.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında çocuk kitapları yazarı Sayın Özlem Balcı Saban ile okulumuzda okur-yazar buluşmasını gerçekleştirdik.Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında okur-yazar buluşması sonrası isteyen öğrencilerimiz kitaplarını yazarımıza imzalattılar.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında yaptığımız etkileşimli kitap okuma etkinliğimiz.

Okulumuzda cumhuriyetimizin 100. yılı coşkulu bir şekilde kutlandı.